Nyheter

Vi utvecklar ständigt vår produktportfölj och lanserar nya versioner och funktioner i våra befintliga produkter varje vecka. Delar av detta kommer gå att läsa om här i form av nyheter som publiceras till marknaden via vårt eget distributionssystem MFN.

Nyheter

Modular Finance lanserar ägardata för onoterade bolag i Holdings
2021-09-15

Modular Finance driver sedan 2015 ägardataplattformen Holdings som har en marknadsledande position i Norden med majoriteten av regionens stora banker, institutioner och kapitalmarknadsakörer på kundlistan. Idag lanseras en ny vertikal i form av ägardata för onoterade aktiebolag inom ramen för den existerande plattformen. Den nya tjänsten aktiveras som ett tillägg.

Distributionsverktyget MFN når över 200 kunder
2021-05-26

Efter en stark tillväxt under inledningen av 2021, driven av dels ett unikt erbjudande mot IPO-bolag och dels av ett ökat antal byten från befintliga system, är MFN numera Sveriges näst mest använda distributionsverktyg bland börsnoterade bolag.

Modular Finance lanserar Holdings Free Float
2021-05-11

Ett uppdaterat och kvalitativt mått på Free Float är en viktig beståndsdel i allt från indexberäkningar till analys av enskilda bolag. Utifrån Holdings unika och detaljerade nordiska ägardatabas lanserars nu HFF med målet att öka transparens och korrekthet i datan. En beskrivning av metodologi och definitioner följer nedan.

Modular Finance bjuder in till webbinarium 15 april
2021-03-24

Välkommen till webbinarium: Så lyckas du med insiderförteckningar enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (MAR)

Modular Finance investerar i BörsData Sverige AB
2020-11-20

Modular Finance kan idag meddela att bolaget går in som delägare i BörsData Sverige AB jämte bolagets grundare George Bol och Henrik Bergström.

Modular Finance ökar tillväxttakten i Finland
2020-11-13

Efter att ha implementerat landsspecifika anpassningar i Monitor, MFN, Strictlog och Datablocks är vi nu live med alla dessa produkter på den finska marknaden.

Modular Finance lanserar nytt IRM i Monitor
2019-11-23

Efter en längre tids produktutveckling, i nära samarbete med våra kunder, lanseras nu ett helt nytt IRM i Monitor. Investor Relationship Management hjälper noterade bolag att effektivisera sitt IR-arbete och följa upp de aktiviteter som utförs.

Modular Finance utsedda till DI Gasell och med på Deloitte Fast 50
2019-10-18

Vi har glädjen att meddela att Modular Finance har prisats för sin tillväxt under de senaste tre åren genom att komma med på Deloitte Fast 50 samt utsetts till DI Gasell.

Modular Finance lanserar ny hemsida 
2019-06-04

Under de senaste åren har Modular Finance, parallellt med en stark tillväxt i befintliga produkter, lanserat en rad nya lösningar till finansmarknaden. På den nya hemsidan presenteras samtliga produkter mer tydligt samtidigt som vi på ett bättre sätt beskriver Modular Finance som arbetsgivare och arbetsplats.

Prenumerera

Prenumerera på nyheter från Modular Finance